Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. umisťovací výstavu koček bez domova (17. 3. 2018) - jak dopadla?

18. 3. 2018

Už počtvrté jsme se s vámi všemi viděli na jarní umisťovací výstavě, kterou tradičně v jarních měsících. Tentokrát akce proběhla v řepském KC Průhon, kam jsme se vrátili po roční pauze.

Výstavy se zúčastnilo - i v důsledku mizerného počasí a chřipkové epidemie - "jenom" 9 spolků. Ty vystavily 49 kočiček, které prostřednictvím akce hledaly nový domov. K osvojitelům odešlo 23 zvířat. 

Z našeho spolku našli nové bydlení sourozenci Fido a Jasana, Fazole a Jumpík z jumpy (neboli žumpy).

Na výstavu se přišlo podívat zhruba 500 lidí, kteří svým vstupným pomohli uhradit náklady na  pořádání výstavy, které - ač se to nezdá - nejsou právě malé. Děti, které přinesly na výstavu vlastnoručně nakreslený obrázek kočky, měly na výstavu vstup zdarma. Byl pro ně též připraven výtvarný program v dětském koutku, kde mohly vytvářet koláž kočicí domek či malovat perníčky (jak jinak než kočičí :-)

VELKÉ DÍKY patří našim dobrovolníkům, bez nichž bychom výstavu ani nepostavili, ani nesklidili, natož abychom ji celou zvládli. Děkujeme společnosti Eminent za krmivo do mističek a startovacích balíčků pro umístěné kočky. V neposlední řadě děkujeme MVDr. Šenkové za veterinární přejímku.

Pár fotografií z akce:

Pohled do sálu:

vystava-pruhon18-01.jpg

Jeden z dobročinných stánků kočičích spolků:

vystava-pruhon18-02.jpg

Výstavní prostory ještě jednou:

vystava-pruhon18-03.jpg

Jedna z našich koček, Fazole, která našla nový domov pár desítek minut po zahájení výstavy:

vystava-pruhon18-04.jpg

Další šťastlivec v novém domově:

vystava-pruhon18-05.jpg

Bíločerný Akim na své 15 umísťovací výstavě bohužel domov nenašel. Nepotřebujete kocoura, který bude ozdobou vaší domácnosti? Nesnáší se s dalšími kočkami, tudíž se hodí i do malých prostor jako sólo kočka.

vystava-pruhon18-06.jpg

Matyáš, sedmiletý kastrovaný exotický kocour, nový domov taky nenašel. Kromě toho, že je stříbrný, je také dost plachý, což z něj dělá ideálního společníka k další kočce do bytu.

vystava-pruhon18-07.jpg

Osvojtelé jedné z našich koček, modrooké Abidou. Osvědčení osvojitelé, u kterých již jedna z našich bývalých svěřenkyň sedm let spokojeně žije :-)

vystava-pruhon18-08.jpg

Dobročinný krámek Animal's OS, zapsaného spolku. Nákupem pelíšků, tašek a různých drobností s kočičí tématikou pomůžete uhradit náklady na vet. péči našich svěřenců:

vystava-pruhon18-09.jpg

Další akcí, na níž můžete vidět naše kočky, je veleth For Pets, který proběhne 12. - 15. dubna v pražkých Letňanech.